Beste klant, op deze pagina gaat u enkele modellen pruiken vinden die wij alls partij hebben opgekocht en het goedkoop aan u aan zullen bieden. Let wel, de prijs mag dan wel lekker laag zijn, de pruiken zijn van hoge kwaliteit! We hebben momenteel halve tot 3/4 pruiken en volle frontlace pruiken in verschillende kleuren. Mocht deze pagina gewaardeerd worden door u als klant, dan zullen we vaker grote partijen opkopen. 

Soms is een pruik een geweldige optie om uw look te veranderen zonder daarbij uw eigen haar teveel te belasten. Heeft u te veel gekleurd, gerelaxt, curly laten zetten of heeft u uw haar kapot getangt? Dan is uw haar een tijdje rust geven soms de beste optie om het weer gezond te krijgen. Daarbij kunt u natuurlijk gebruik maken van onze fantastische producten om het haar weer een kans te geven zich te herstellen.

Uiteraard zijn pruiken ook uitermate geschikt om te gerbuiken bij speciale gelegenheiden zoals (dance) feesten, festivals en andere evenementen.

Het haar op de pruiken is van hoge kwaliteit kanekalon, niet licht ontvlambaar dus veilig voor de gebruiker.

Wij hopen dat u iets zult vinden wat u mooi vindt.

We hebben deze pruiken gekocht zonder omdoos en extra verpakking (dat scheelt gewicht bij invoer). De pruik komt in het originele plastic omhulsel en het netje, waardoor de pruik in prefecte conditie blijft.

*Spelregels pruiken*: omdat wij deze partij tegen bodem prijzen aanbieden is het niet mogelijk de pruik retour te zenden als u de hygiëne zegel verbreekt. Wij snappen wel heel goed dat u eerst zou willen passen en kijken of het staat etc. Maar omdat pruiken echt hygiëne gevoellige producten zijn moeten wij deze voorwaarde stellen. Want wij kunnen ook geen gebruikte pruik aan u verkopen. Regelmatige gebruikers van pruiken zullen dit wel begrijpen. Wilt u een pruik aanschaffen, maar wel eerst kijken of het u staat dan raden wij u aan om naar een haarwinkel te gaan. Die hebben demo modellen staan die u met een kapje kunt passen. Helaas kunnen wij deze service niet bieden. Als u de hygiëne zegel niet verbreekt dan kunt u ten alle tijde de pruik retouneren binnen 2 weken. 

Tot slot: dit is een voor aankondiging. Houd deze pagina in de gaten, er zal wat tijd overheen gaan om de producten allemaal toe te voegen.

 

Sorteer op
 • Blue Sky Autumn
  Blue Sky Autumn

  Front Lace pruik, tang- en krulbaar. Zeer weelderig en lang, u veranderd uw look in een handomdraai met dit model.

  € 45,00
 • Polaris Laura
  Polaris Laura

  Polaris Laura is een korte, vlotte model pruik. Een prachtige bob model, met een lace kruin. Het is gemaakt van hitte bestendige materiaal gemixt met echt mensenhaar. U kunt zonder problemen de stijl- of krultang gebruiken.

  € 25,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel