Beste klanten en geintereseerden in onze geheel natuurlijke producten rechtstreeks uit het kloppende hart van de Amazone: Suriname! Op deze pagina geen we telkens een product of productgroep uilichten en daar dieper op ingaan om u meer inforamatie te verschaffen. Deze informatie kan gaan over hoe je het product het best kan gebruiken maar ook over hoe het wordt gemaakt en de achtergronden en historie.

Zoals jullie wel weten draait het bij ons om het leveren van top kwaliteit producten die geheel uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Onze producten bevatten geen chemische componenten die in het laboratorium zijn gemaakt. Naast een goede businness te hebben, is onze grote motivatie om u, onze klant, producten te leveren die vrij zijn van sulfaten, parabenen, siliconen, microplastics etc. Deze ingrediënten zijn bekende allergenen. Bovendien vervuilen microplastics onze zeeën tot het punt dat het bijna onomkeerbaar is. Grote bedrijven als Procter & Gamble of Unilever hebben miljarden verdiend met het verkopen van deze goedkope vulmiddelen. Wij hebben oprecht een hart voor onze aarde en hoe we het achterlaten voor ons nageslacht.

Naast het feit dat onze producten geheel circulair zijn (alles wordt afgebroken in de natuur) zijn het producten die vrij zijn van bekende allergenen. Sinds wij begonnen zijn met onze producten merken we dat er heel erg veel mensen zijn die gewoonweg niet tegen de producten uit de drogisterij / supermakt kunnen. Hoevaak we wel niet horen van mensen dat ze dankbaar zijn dat wij bestaan. Want voorheen hadden ze gewoon geen goed alternatief. Veelal hebben deze mensen zo een beetje alle cosmetische producten uitgeprobeerd, waarvan sommigen heel hoog in de prijs. Gelukkig kunnen deze mensen nu bij ons terecht. Eerlijke producten van zeer hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs!

Een ander ding dat ons nauw aan het hart gaat is om de lokale economie in Suriname te steunen. Er worden steengoede producten gemaakt waarvoor ze van ons een eerlijke prijs krijgen. Zo bloeien lokale gemeenschappen op doordat u onze producten koopt. Dus naast al het bovenstaande komt de afzet van de producten rechtstreeks lokale gemeenschappen ten goede.

Tot slot willen wij hier de gelegenheid nemen om al onze klanten te bedanken voor hun klandizie. Tevens willen wij mensen oproepen om contact met ons op te nemen als er producten missen in ons assortiment. Wij zijn continue bezig om ons assortiment uit te breiden. De enige twee voorwaarden die we hebben is dat het product 100% natuurlijk is en lokaal en kleinschalig wordt geproduceerd in Suriname! Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten, dan zullen wij er werk van maken om het toe te voegen aan ons aanbod.

Wij wensen u veel leesplezier met onze blog!

 

Sorteer op
  • Wat is Krappa olie, wat doet het en hoe gebruik je het?
    Wat is Krappa olie, wat doet het en hoe gebruik je het?

    Wat is Krappa olie, wat doet het en hoe gebruik je het?
    De beste / meest effectieve Krappa olie komt in de regel uit Suriname!
    Huidproblemen zoals: acne, eczeem, psoriasis, littekens, schimmels, strae, cellulitus, droge huid.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel