Lieve klanten, een oude passie van mii, eigenaar van deze webshop, is vlechten, hairextensions, weaves, brazilian hair etc . Ik heb 16 jaar een winkel gehad op de Albert Cuypstraat 207 genaamd Ashana hair. Wellicht dat sommigen van jullie dit nog weten. Mijn winkel zat een paar deuren verder van Suhail. Ik vond het altijd heel bijzonder om te zien hoe mijn klanten transformeerden als ze mooie, natuurlijk oogende vlechten in hadden. Werkelijk schitterend om te zien. Daarom heb ik besloten om enkele populaire vlechten aan te bieden op deze webshop. De modellen die ik kies zijn allen populair in Suriname, en wellicht ook in Nederland. U zult zien dat onze vlechtharen scherp geprijst zijn en een hoge kwaliteit hebben. Naarmate er nieuwe modellen populair worden zullen we deze pagina uitbreiden met meerdere producten.

Happy shopping!

Sorteer op
 • Ziggy Mambo Twist 30 Inch
  Ziggy Mambo Twist 30 Inch

  De Ziggy Mambo twist vlechten zijn maar liefst 30 inch lang, of 76,2 cm! Ook zijn deze vlechten zijn volumineus en transfomeert de gebruiker in een ware Queen of diva's.

  Bovendien komen de vlechten in een lus, dus gemakkelijk aan…

  € 8,95
 • Gipsy Butterfly Locs 24 Inch
  Gipsy Butterfly Locs 24 Inch

  De Gipsy Butterfly Locs heeft een speelse look en is tegelijkertijd volumineus vlechthaar. Het is maar liefst 24 inch, of 61 cm. Dit model is de laatste tijd erg populair in Suriname, maar ook op andere plekken in de wereld…

  € 8,95
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2023 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel