Blue Sky Autumn

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 45,00 (inclusief btw)

Autumn is een zeer weelderige en lange Front Lace pruik. Het voordeel van een Font Lace pruik is dat u hem zo kunt dragen dat het lijkt alsof het u eigen haar is. U kunt kleine scheidingen maken aan de voorkant. Verder is het materiaal van hoge kwaliteit en is tang- en krulbaar. U kunt dus de krullen veranderen, of de pruik stijl tangen. We hebben dit model in 7 kleuren beschikbaar. Let op: op=op. U kunt altijd een mailtje sturen wanneer een kleur op is, we gaan dan kijken of we opnieuw een partij kunnen opkopen.

*Spelregels pruiken*: omdat wij deze partij tegen bodem prijzen aanbieden is het niet mogelijk de pruik retour te zenden als u de hygiëne zegel verbreekt. Wij snappen wel heel goed dat u eerst zou willen passen en kijken of het staat etc. Maar omdat pruiken echt hygiëne gevoellige producten zijn moeten wij deze voorwaarde stellen. Want wij kunnen ook geen gebruikte pruik aan u verkopen. Regelmatige gebruikers van pruiken zullen dit wel begrijpen. Wilt u een pruik aanschaffen, maar wel eerst kijken of het u staat dan raden wij u aan om naar een haarwinkel te gaan. Die hebben demo modellen staan die u met een kapje kunt passen. Helaas kunnen wij deze service niet bieden. Als u de hygiëne zegel niet verbreekt dan kunt u ten alle tijde de pruik retouneren binnen 30 dagen.

P.S. We hebben deze pruiken gekocht zonder omdoos en extra verpakking (dat scheelt gewicht bij invoer). De pruik komt in het originele plastic omhulsel en het netje, waardoor de pruik in prefecte conditie blijft.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2023 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel