Krappa olie verrijkt met Neem olie & Cocos olie

Artikel 4 van 16
€ 12,50 (inclusief btw)

Krappa olie, ook wel bekend als Andiroba olie is een plantaardige olie gewonnen uit de zaden van de Krappaboom (Carapa guianensis). Deze komt voor in het Amazonegebied, zoals Suriname, Centraal-Amerika en in de Caraïben en wordt geperst door de bewoners in het Binnenland. Deze Krappa olie is een formule dat verrijkt is met Neem olie, ook een olie soort die sterke medicinale eigenschappen bezit. Tevens zit er in dit product ook Cocos olie wat voedend en verzorgend werkt. 

Krappa olie heeft erg veel medicinale eigenschappen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: ontstekingsremmend, ideaal tegen acne, geschikt voor huidaandoeningen als schimmels, roos en eczeem. Het werkt verzachtend, voedend en verkwikkend. Zeer effectief als afweermiddel tegen haarluis en insecten.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel