Pure Tonka olie

Artikel 3 van 16
€ 13,50 (inclusief btw)

Tonka olie is een natuurlijk product dat van Tonkabonen gemaakt wordt. Deze bonen groeien in Zuid-Amerika en worden in Suriname al honderden jaren gebruikt vanwege de geneeskrachtige werking. De inheemse Surinaamse bevolking gebruikten deze bonen voor verschillende doeleinden. Nog steeds zijn Tonka producten, zoals Tonka olie, ontzettend populair in Suriname. In Nederland zijn de producten moeilijker te verkrijgen. Gelukkig is het inmiddels mogelijk om deze olie ook in Nederland te bestellen, bij onze webshop. Onze olie is van zeer hoogwaardige kwaliteit met de hoogst mogelijke concentratie aan Tonka.

Waarom tonka olie?

Tonka olie heeft veel voordelen. De olie wordt voornamelijk als haarproduct gebruikt. De olie heeft verschillende positieve effecten voor het haar. De haargroei wordt gestimuleerd en daarnaast krijgt het haar ook een mooie glans. Bovendien werkt Tonka olie ook goed tegen haaruitval en roos. Als je de algemene gezondheid van je haar wilt verbeteren, is het dus verstandig om voor deze Surinaamse haarolie te kiezen. Daarnaast wordt de olie ook wel op pijnlijke spataderen aangebracht.

De Tonka boom bloeit slechts 1 maal per jaar, dat maakt haar bonen schaars. Daarom gebruiken andere merken vaak een mix van Olieen en verkopen het als Tonka olie. Onze Tonka olie is niet gemixt met andere Olieen. Een hoge concentraat van Tonka olie heeft een bruine kleur.

Hoe gebruik je tonka olie?

Tonka olie kun je dagelijks in je haar aanbrengen. Een kleine hoeveelheid is al voldoende.. De beste manier om de olie in je haar aan te brengen, is door middel van een puntkam. Hiermee kun je lijntjes trekken, waardoor je de olie eenvoudig op de hoofdhuid kunt aanbrengen. Nadat je de olie op de hoofdhuid hebt aangebracht dien je deze licht in te masseren. Op deze manier werkt de olie optimaal.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel