Pure Amana Olie 100 ML

Artikel 2 van 16
€ 12,50 (inclusief btw)

 BESCHRIJVING Surinaamse Amana olie:

Latijnse naam: Astrocaryum aculeatum.
Ander benaming: Tucuma.

Tucuma plant komt voor in tropisch Zuid-
Amerika. De vruchten zijn geel oranje en lijken op grote awara’s.

De olie afkomstig van de Amana vrucht bevat:
– 25 verschillende vetzuren (waarvan
74% onverzadigd is): laurinezuur,
myristinezuur en oliezuur.
– hoge percentage vitamine a:
3x hoger dan wortelolie.
– Omega 3, 6 en 9.

– Verbetert elasticiteit van de
huid;
– Zorgt voor een gezonde huid;
– Werkt hydraterend voor de
huid;
– Bescherming van de huid
tegen de zon;
– Herstelt beschadigt haar;
– Meng met water om kroes haar
makkelijk te kammen.

De olie komt in een glazen flesje van 100 ml.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel