Pure Boma olie 125 ML

Artikel 9 van 16
€ 47,50 (inclusief btw)

Ambachtelijk geproduceerde pure Boma olie. Bij de productie van deze olie is er geen gebruik gemaakt van vuur/hitte. De Boma is in de zon gelegd met een druip bakje eronder om de pure olie op te vangen. Het zit dus boordevol werkzame stoffen. De kleur van de olie kan varieren van licht geel tot donkerbruin, dit is afhankelijk van de pigmentatie van de Boma en heeft geen betrekking op de werkzaamheid.

De verpakkingsinhoud is maar liefst 125 ML! Veel collega''s hebben slechts 10 ML voor rond de 10 euro. Boma olie kent vele toepassingen. Hieronder volgen er enkele meest voorkomende vormen van gebruik.

Gebruik:

Product goed schudden.

Bij lichamelijke letsel: de olie op de plek van het letsel aanbrengen maar NIET inmasseren! De olie laten zitten.

Bij pijnlijke, vastzittende spieren en gewrichten de olie aanbrengen en inmasseren 1 tot 2 maal per dag.

Penis vergroting: dagelijks insmeren en daarbij de penis naar voren trekken voor 20 minuten lang gedurende 1 maand. De olie nooit direct wegwassen, laten zitten en de volgende dag wegwassen en dan opnieuw aanbrengen.

Billen & borsten liften/vergroten: Dagelijks insmeren en naar boven toe masseren. De olie niet direct wegspoelen maar een dag laten zitten.

Dit is een 100% dierlijk product, wij voegen niets toe. Dus de olie/vet ruikt wat sterk. Dat wordt minder als het in uw huid is ingetrokken. U kunt de olie/vet ook mengen met een andere pure olie die u lekker vindt ruiken!

*Let op, dit product is niet altijd te krijgen. Als onze voorraad op is kan het wat langer duren voor we weer kunnen leveren. Dit omdat we kwalitatief het beste product willen leveren.

PS. Er wordt niet actief gejaagd op deze Boma's! Dit zijn Boma's die gedood zijn omdat ze een bedreiging vormden voor (pluim) vee, en mensen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel