Pure Boma Vet 60 ML

Artikel 11 van 17
€ 59,00 (inclusief btw)

100% pure, geconcentreerde Boma vet! Dit vet wordt gewonnen nadat de Boma in de zon is gelegd en alle olie is opgevangen. Na het opvangen van de olie ontstaat er een laag gestolde Pure Boma Vet onderin de opvang container. Dit vet wordt dan van de vloeibare olie gescheiden. Dat maakt dit tot een zeer effectief product! 

Dit vet is zeer rijk aan aan de werkzame bestanddelen, dus sterkere Boma olie is er niet! Verder is deze vet/olie NOG zuiniger in gebruik dan de Boma olie (die ook al heel zuinig is). Een enkele druppel is vaak voldoende voor de meeste toepassingen. Dit potje gaat heel erg lang mee, en u ziet sneller resultaat.

Om dit vet te gebruiken moet u het vet (gedeeltelijk) vloeibaar maken door het potje te leggen in warm water ( ongeveer 60 graden celcius). 

Het vloeibaar maken en weer laten stollen van dit vet heeft geen enkele invloed op de werkzaamheid en houdbaarheid van het product.

Verder zijn de toepassingen en gebruik hetzelfde als onze pure Boma olie.

Gebruik:

Product (gedeeltelijk) vloeibaar maken.

Bij lichamelijke letsel: de olie op de plek van het letsel aanbrengen maar NIET inmasseren! De olie laten zitten.

Bij pijnlijke, vastzittende spieren en gewrichten de olie aanbrengen en inmasseren 1 tot 2 maal per dag.

Penis vergroting: dagelijks insmeren en daarbij de penis naar voren trekken voor 20 minuten lang gedurende 1 maand. De olie nooit direct wegwassen, laten zitten en de volgende dag wegwassen en dan opnieuw aanbrengen.

Billen liften/vergroten: Dagelijks insmeren en naar boven toe masseren. De olie niet direct wegspoelen maar een dag laten zitten.

Dit is een 100% dierlijk product, wij voegen niets toe. Dus de olie/vet ruikt wat sterk. Dat wordt minder als het in uw huid is ingetrokken. U kunt de olie/vet ook mengen met een andere pure olie die u lekker vindt ruiken!

*Let op, dit product is niet altijd te krijgen. Als onze voorraad op is kan het wat langer duren voor we weer kunnen leveren. Dit omdat we kwalitatief het beste product willen leveren.

PS. Er wordt niet actief gejaagd op deze Boma's! Dit zijn Boma's die gedood zijn omdat ze een bedreiging vormden voor (pluim) vee, en mensen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel