Krappa Vaseline

Artikel 1 van 16
€ 6,00 (inclusief btw)


Krappa vaseline is afkomstig van de gelijknamige boomsoort. De zaden van de krappa boom (Carapa guianensis) hebben een medicinale werking en worden in verschillende producten verwerkt. In Suriname zijn producten van krappa al een lange tijd zeer populair. Ook deze vaseline wordt gemaakt van de krappa zaden. Als je last hebt van bepaalde kwaaltjes, kan onze krappa vaseline een uitkomst bieden. Deze vaseline bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en wordt in Suriname geproduceerd.

Hoe gebruik je krappa vaseline?
Er zijn verschillende kwalen waar deze medicinale vaseline tegen kan helpen. Zo helpt het middel onder andere tegen acné, psoriasis, jeuk en huidirritatie. Als je last hebt van dergelijke kwalen, dien je de krappa vaseline op de betreffende plekken aan te brengen. Een dunne laag vaseline is al voldoende. Na het aanbrengen van de krappa huid vaseline, kun je de vaseline in laten trekken. 

Het duurt niet lang voordat je verschil merkt nadat je geïrriteerde plekjes met krappa vaseline behandeld hebt. Veel van de kwaaltjes zullen binnen enkele dagen al verminderen of zelfs geheel verdwijnen. 

De krappa vaseline van ons is van zeer hoge kwaliteit. In Suriname is krappa vaseline op veel plekken te verkrijgen, maar in Nederland is deze medicinale vaseline moeilijker te verkrijgen. Gelukkig is het dankzij onze webwinkel inmiddels mogelijk om dit product ook in Nederland te gebruiken. De krappa vaseline die wij aanbieden wordt in Suriname geproduceerd en werkt optimaal.

Ingrediënten: Krappa olie, Shea boter, Koesoewe plant (Bixa Orellana).

Heb jij vragen over krappa vaseline of over een van onze andere producten? In dit geval raden wij je aan om contact met onze klantenservice op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 11:00 tot 19:00 te bereiken.
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel