Awara / Tucuma Olie 100 ml – Puur uit Suriname

Artikel 19 van 35
€ 14,50 (inclusief btw)
Overzicht

Awara / Tucuma Olie 100 ml – Puur uit Suriname

Awara is een bekende Surinaamse palmvrucht en een bijzonder natuurproduct uit de Surinaamse Amazone. Internationaal staat awara ook bekend als tucuma of tucumã.

Awara olie is een natuurlijke verzorgingsolie voor huid, haar en hoofdhuid. De olie wordt kleinschalig en ecologisch verantwoord geproduceerd en is volledig vrij van chemicaliën.

Vitaminen en vetzuren

De awaravrucht bevat van nature verschillende vitaminen, waaronder vitamine A. Daarnaast bevat awara olie omega 3, omega 6 en omega 9 en is de olie van nature rijk aan bètacaroteen, een voorloper van vitamine A.

Deze informatie is bedoeld als product- en ingrediënteninformatie. Vanwege de Europese regelgeving adviseren wij Awara olie uitsluitend uitwendig te gebruiken.

Verzorging voor de huid

Awara olie voedt en verzorgt de huid intensief. De olie ondersteunt de natuurlijke huidverzorging en helpt de huid zacht en soepel te houden.

Dankzij de rijke samenstelling is slechts een kleine hoeveelheid nodig. De olie is daardoor zuinig in gebruik.

Als gezichtsolie

Breng na het reinigen 2 tot 4 druppels Awara olie aan op het gezicht en masseer de olie rustig in totdat deze is opgenomen. Door de rijke samenstelling is een kleine hoeveelheid meestal voldoende voor de dagelijkse verzorging.

Verzorging voor haar en hoofdhuid

Awara olie is ook geschikt voor de verzorging van het haar en de hoofdhuid. Neem een kleine hoeveelheid olie op de vingertoppen en masseer deze zachtjes in op de hoofdhuid en bij de haaraanzet.

Kleur en geur

Awara olie heeft een karakteristieke oranje-rode kleur. Na het aanbrengen kan de huid tijdelijk licht meekleuren. Masseer de olie goed in zodat deze volledig kan intrekken. Eventuele restanten kunnen eenvoudig met een tissue worden verwijderd.

De olie heeft de karakteristieke geur van de awaravrucht. Zodra de olie volledig is opgenomen, verdwijnt de geur. De zoete, nootachtige geur wordt door veel mensen als aangenaam ervaren, vooral door mensen die bekend zijn met de awaravrucht.

Belangrijke informatie

Wees voorzichtig met het gebruik wanneer u een notenallergie heeft of bekend bent met allergieën. Test de olie in dat geval eerst op een klein stukje huid.

Awara olie is een seizoensgebonden product. Omdat slechts een beperkt aantal producenten deze olie traditioneel maakt, kan het bij uitverkoop enige tijd duren voordat nieuwe voorraad beschikbaar is.

Productinformatie

  • Product: Awara / Tucuma Olie
  • Herkomst: Suriname
  • Inhoud: 100 ml
  • Gebruik: uitsluitend cosmetisch en uitwendig
  • Geschikt voor: huid, haar en hoofdhuid

Bewaaradvies

Bewaar Awara olie op een koele, donkere plaats. De olie mag indien gewenst ook in de koelkast worden bewaard.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2026 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | bestelling herroepen | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel