Neem Vaseline

Artikelnummer: neem-vasaline
Artikel 2 van 10
€ 8,00 (inclusief btw)

Neem vaseline
Neem vaseline is een product dat gemaakt wordt van zaden van de neemboom. Vooral in India worden deze zaden veel gebruikt in de geneeskunde, vanwege de medicinale werking ervan. Neem vaseline werkt tegen veel verschillende kwaaltjes. Zo kun je de vaseline bijvoorbeeld gebruiken tegen huidschimmel, psoriasis en eczeem. Ook bij huidontstekingen, zweren en wonden kan het middel een uitkomst bieden. Daarnaast wordt neem vaseline ook wel gebruikt om rimpels te voorkomen. Het middel wordt zelfs gebruikt om de hoofdhuid mee te behandelen, om roos tegen te gaan.

Aangezien neem vaseline zoveel verschillende goede eigenschappen heeft, is het nooit verkeerd om het in huis te hebben. De neem vaseline in onze webshop bestaat, net als onze andere producten, voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Onze webshop is een van de aanbieders van hoge kwaliteit neem vaseline in Nederland. 
Hoe gebruik je neem vaseline?
Neem vaseline is een product dat gemakkelijk te gebruiken is. Heb je een wond, huidzweer of een andere huidprobleem? Breng de neem vaseline dan op deze plek aan. Een dun laagje is voldoende. Smeer de vaseline goed uit en laat het vervolgens zitten. Op deze manier krijgt het middel de tijd om in te trekken.

Ingrediënten: Neem blad, Neem olie, witte vaseline (petroleum jelly).

Twijfel je of neem vaseline geschikt is om een bepaald kwaaltje mee te behandelen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Heb je een dringende vraag? In dit geval kun je er ook voor kiezen om onze klantenservice te bellen. Op werkdagen zijn wij van 9:00 tot 16:00 bereikbaar.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel