Tonka conditioner

Artikelnummer: conditioner-370ml
Artikel 3 van 15
€ 12,50 (inclusief btw)

Tonka conditioner

Wil jij dat je haar weer een mooie glans krijgt? In dit geval is het een goed idee om deze Tonka conditioner te bestellen. Deze conditioner zorgt er namelijk voor dat het haar weer een prachtige glans krijgt. Daarnaast heeft de conditioner ook nog een aantal andere voordelen. Het hoofdingrediënt van deze conditioner zijn Tonkabonen. Deze bonen worden in Suriname al vele jaren gebruikt vanwege de gunstige effecten. De bonen werden vroeger door inheemse medicijnmannen gebruikt voor de productie van medicijnen. Tegenwoordig worden de bonen in Suriname veel gebruikt om haarproducten van te maken. Deze bonen hebben namelijk veel gunstige effecten voor het haar. 

Een groot voordeel van Tonka conditioner is dat het de haargroei bevordert. Daarnaast hebben de producten met tonkabonen als ingrediënt nog veel meer voordelen. Zo gaat het haaruitval tegen en is het middel ook goed tegen hoofdschimmel en roos. Als je vaak last hebt van droog haar, bieden onze tonka producten ook een uitkomst.

Hoe gebruik je de Tonka conditioner?

Tonka conditioner is eenvoudig te gebruiken. Je dient het middel aan te brengen op vochtig haar. Een klein beetje conditioner is al genoeg. Masseer de conditioner in nadat je deze hebt aangebracht. Vervolgens kun je de conditioner uitspoelen. De rest van de dag behoudt het haar een mooie glans. 

Wil je optimaal profiteren van de gunstige effecten van de Tonkaboon? In dit geval raden we je aan om de tonka conditioner te combineren met onze andere producten. Door ook onze Tonka shampoo en Tonka moisturizer te gebruiken, houd jij je haar gezond. 

Tonka conditioner bestellen bij ons

Het bestellen van Tonka producten doe je het beste bij www.surinaamse-tonka.nl. Onze producten zijn 100% natuurlijk en worden in Suriname geproduceerd. Daarnaast is onze webshop aanbieder van Tonka producten van de hoogste kwaliteit in Nederland. Bij ons kun je zeker zijn van de beste producten op de markt.

Ingrediënten: Tonka Bonen, Tonka olie, Conditoner, Minerale NAOH (basis voor zeep).

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel