Tonka Shampoo 440 ML

Artikel 2 van 16
€ 13,50 (inclusief btw)

Vind jij het belangrijk dat je haar er te allen tijde goed uitziet? In dit geval is het geen slecht idee om voor deze Tonka shampoo te kiezen. Het hoofdingrediënt van deze shampoo is de Tonkaboon. Deze bonen worden al vele jaren gebruikt in Suriname. Vroeger werden de bonen voornamelijk gebruikt om medicijnen te maken door inheemse medicijnmannen. Tegenwoordig is men erachter gekomen dat Tonka nog veel meer gunstige eigenschappen heeft. Tonka is vooral erg goed voor het haar. Om deze reden bieden wij veel haarproducten aan met Tonkabonen als hoofd ingrediënt. Deze Tonka shampoo is één van onze haarproducten.

De voordelen van onze Tonka shampoo

Onze Tonka shampoo heeft veel voordelen. Net als iedere andere shampoo, is de Tonka shampoo een product waarmee jij je haar schoon kunt maken. Echter, heeft de shampoo ook nog veel andere voordelen. Om te beginnen krijgt het haar een prachtige glans als je het met de Tonka shampoo wast. Daarnaast is de shampoo ook een fantastisch middel tegen roos. 

Deze Tonka shampoo is van de hoogste kwaliteit en 100% natuurlijk. Het bevat geen chemische conserveringsmiddelen en geen microplastics. Dus dit product vervuilt ons water systeem niet met microplastics. Net als onze andere Tonka producten wordt deze shampoo in Suriname geproduceerd. 

 

Gebruiksaanwijzing:
Deze Tonka shampoo is eenvoudig te gebruiken. Het is aan te raden om de shampoo op nat haar aan te brengen. Na het aanbrengen dien je de shampoo licht in te masseren, zodat het middel optimaal werkt. Hierna kun je de haren uitspoelen. Je kunt de shampoo dagelijks gebruiken.

Onze Tonka shampoo valt goed te combineren met onze andere Tonka haarproducten. Zo is het geen slecht idee om naast de shampoo ook Tonka haarvet te gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om onze Tonka haarverzorgingspakket te bestellen. Op deze manier heb je alle Tonka producten in huis die je nodig hebt om je haar te verzorgen.

Ingrediënten: Tonka bonen, Tonka olie, Minerale NAOH (basis voor zeep).

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel