Krappa olie puur

Vorige Artikel 3 van 11 Volgende
€ 13,25 (inclusief btw)
Voorraad 83 stuks

Er is weer Krappa olie beschikbaar!! Deze Pure krappa olie is dik en vloeibaar en komt in een flesje. Handiger in gebruik omdat u het niet eerst vloeibaar hoeft te maken.

Let op: Pure Krappa olie is zeer zuinig in gebruik. Vaak is 1 druppel al voldoende, afhankelijk van de grootte van de plek die u ermee behandelt. 

Krappa olie, ook wel bekend als Andiroba olie is een plantaardige olie gewonnen uit de zaden van de Krappaboom (Carapa guianensis). Deze komt voor in het Amazonegebied zoals Suriname, Centraal-Amerika en in de Caraïben  en wordt geperst door de bewoners in het binnenland. Deze olie is helemaal puur, zonder enige toevoegingen. Het  is koudgeperst zonder enige andere bewerking. Door deze procedure blijft de Krappa olie maximaal effectief.

Medicinale voordelen van de krappa olie: Goed tegen huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis, littekens, schimmels, strae, cellulitus en droge huid zoals bij de hiel. Krappa olie is een natuurlijke afweermiddel tegen insecten. De cosmetische voordelen van de krappa olie: helpt tegen haaruitval, helpt tegen haarroos, versterkt en voedt het haar. 

 Pure Krappa olie is tevens sterk ontstekingsremmend, en wordt ook gebruikt bij pijnlijke gewrichten en spieren.

Pure Krappa olie komt in drie versies: vloeibare olie, half gestolde olie (creme) en volledig gestolde olie (butter). Deze verschillen hebben te maken met de weersomstandingheden in Suriname die van invloed zijn op de Krappa zaden die geraapt worden. Als er veel regen valt dan ligt het vet gehalte in de zaden lager dan als er veel zon is. Dit vet gehalte is niet van invloed op de werkzaamheid van de Pure krappa olie. Dus of het nu vloeibaar, half gestold of geheel gestold is; het heeft geen enkele invloed op de werkzaamheid. Alle drie zijn even werkzaam!

Op de video-link ziet u hoe Krappa olie gemaakt wordt in Apoera (Binnenland van Suriname). Tevens kunt u zien dat de productie geheel ecologisch verantwoord is. De krappa bossen worden beschermd en als u onze Krappa producten koopt ondersteund u de lokale economie en krijgt u er fantastische producten voor terug!

© 2021 - 2023 Surinaamse-Tonka Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel